Tablet vloerstandaard voor elke business

tablet vloerstandaard

Voorkom diefstal van uw tablet met een tablet vloerstandaard

Als medium om presentaties over bedrijven en producten te tonen op beurzen en in winkels heeft de tablet het televisietoestel langzamerhand verslagen. Maar het neerzetten van een tablet in een ruimte waar veel mensen komen, is vragen om diefstal. Met een tablet vloerstandaard met diefstalbeveiliging is dit probleem opgelost.

Bescherm uw tablet tegen diefstal

In een vloerstandaard is elke tablet goed beveiligd tegen diefstal. De tablet ligt ingesloten in een houder die kan worden afgesloten door middel van een slot. De houder ligt op een standaard die op een stevige metalen plaat staat. Sommige tabletstandaards hebben een vloerplaat met voorgeboorde gaten, zodat u de standaard aan de ondergrond kunt bevestigen. Zo kunt u op een beurs met een gerust hart uw relaties ontvangen en kan uw tablet niet in een onbewaakt ogenblik worden meegenomen.

Een vloerstandaard voor elke tablet

Vloerstandaards zijn verkrijgbaar voor elke tablet. Zo zijn er vloerstandaards verkrijgbaar speciaal voor de iPad en voor de Samsung Galaxy Tab. Hierbij zijn bijvoorbeeld USB-kabels voor specifiek deze merken ingebouwd, zodat de tablet niet op de batterij hoeft te werken. U kunt ook kiezen voor een universele standaard die geschikt is voor zowel de iPad als de Samsung Galaxy Tab. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar voor 7 en 8 inch tablets. Ten slotte zijn er ook tablethouders met een diefstalbeveiliging verkrijgbaar die u aan de wand kunt monteren of die u op een tafel of dressoir kunt plaatsen. Zo kunt u in elke situatie uw tablet beschermen tegen diefstal.

Het oog wil ook wat

Hoewel functionaliteit uiteraard voorop staat bij een vloerstandaard voor uw tablet is het uiteraard ook prettig als hij er mooi uitziet. Vloerstandaards zijn dan ook in alle soorten en maten verkrijgbaar. De uitvoering is doorgaans in metaal. Het is maar net wat u mooi vindt of welke doelgroep u wilt aanspreken. Zo zijn er tabletstandaards verkrijgbaar waarbij de houder kan worden gekanteld voor een optimale kijkhoek. Er zijn ook in hoogte verstelbare tabletstandaards verkrijgbaar. Daarmee kunnen ook kinderen of mensen in een rolstoel een presentatie bekijken. Vertoont u een interactieve presentatie op de tablet? Er zijn zelfs standaards verkrijgbaar waaraan een toetsenbordhouder is gemonteerd.

Ruimte voor uw bedrijfslogo

Als een presentatie op een tablet deel uitmaakt van uw bedrijfspresentatie op een beurs, dan is het wel zo prettig dat de vloerstandaard opgaat in de huisstijl van uw bedrijf. Hiervoor zijn tabletstandaards verkrijgbaar met een extra brede display onder de houder. Deze kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of met een reclameboodschap. Zo wordt dit handige middel tegen diefstal een echte blikvanger in uw bedrijfsstand of winkel.

TabletSolution, specialist in tabletstandaards

Een tablet vloerstandaard kopen, dat kan bij het in Zeewolde gevestigde TabletSolution. Dit bedrijf springt in op het toenemende gebruik van tablets in publieke omgevingen, zoals beurzen en winkels, maar ook in musea, restaurants en horecagelegenheden. Het bedrijf verkoopt niet allen standaards van diverse merken, maar heeft ook standaards onder het eigen huismerk TabletSolution in het assortiment.

Redactie