Hotelboxsprings verbeteren het slaapcomfort van gasten

Hotelboxsprings optimaliseren het slaapcomfort van uw gasten

Wanneer uw gasten een hotelovernachting in uw hotel boeken, verwachten ze doorgaans dat ze kunnen gaan genieten in een kamer die van alle gemakken is voorzien. Het is van belang dat de kamers optimaal gereinigd zijn en dat er luxe faciliteiten aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld een televisie en de mogelijkheid tot het zetten van een kopje koffie of thee. Natuurlijk komen uw gasten ook om te kunnen genieten van hun welverdiende nachtrust. Daarom is het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in goede bedden die prettig liggen en de juiste ondersteuning bieden. Op de website van Linnenatwork  zijn verschillende hotelboxsprings verkrijgbaar die het slaapcomfort van uw gasten optimaliseren.

Voordelen van hotelboxsprings

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een boxspring in plaats van een traditioneel bed. Één van deze voordelen is dat de boxsprings meestal uit meerdere lagen bestaan. Dankzij deze lagen wordt er extra ondersteuning geboden tijdens het slapen. Het bieden van de juiste ondersteuning zal resulteren in een lichaam dat minder stijf aanvoelt en een uitgerust gevoel. Een ander voordeel is dat de boxsprings geen rand om het bed heen hebben, waardoor de kans groter is dat de bedden goed passen in de hotelkamer én uw gasten zich niet lelijk kunnen stoten tegen de rand van het bed. Behalve de eerder genoemde voordelen, is ook de hoogte van de boxsprings voor veel mensen een groot pluspunt. Boxsprings zijn meestal hoger dan een regulier bed en dit wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Dit zal dan ook zeker bijdragen aan het positieve gevoel dat uw gasten hebben over uw hotel.

Bepaal zelf de afwerking

De boxsprings die bij Linnenatwork verkrijgbaar zijn, kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen. Zo kan gekozen worden uit diverse stoffen die in verschillende kleuren uitgevoerd kunnen worden. Ook als het gaat om de pootjes onder de boxsprings kan er een keuze gemaakt worden uit een divers kleurenpalet. Tevens is het een optie om de boxsprings te leveren met een bijpassend hoofdbord. De hoofdborden en boxsprings kunnen in de door u gewenste afmeting gemaakt worden, zodat de bedden optimaal passen in de hotelkamer. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden kunt u het bed perfect laten passen bij het interieur van uw hotelkamer.

Ruim assortiment bedlinnen van hotelkwaliteit

Zoals u heeft kunnen lezen biedt een boxspring verschillende voordelen die de beleving van uw gasten positief zullen beïnvloeden. Behalve het aanschaffen van het juiste bed is natuurlijk ook het bedlinnen van groot belang. Gelukkig kunt u ook voor bedlinnen terecht op de website van Linnenatwork. De website heeft een ruim assortiment met onder andere: dekbedden, kussens, hoeslakens, moltons en bedspreien. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de meest geschikte boxsprings die het slaapcomfort van uw gasten positief zullen beïnvloeden? Of heeft u andere vragen over het assortiment van Linnenatwork? Neem dan vrijblijvend contact op voor informatie en advies.

Redactie