Sta bureaus zijn goed voor gezondheid, concentratie en productiviteit

Sta bureaus, ook wel zit-sta bureaus genoemd, zijn niet meer weg te denken uit de huidige kantoren. Sinds zitten het nieuwe roken wordt genoemd en er is aangetoond dat afwisseling in beweging helpt voor de gezondheid en productiviteit, is het aanbod van deze flexibele bureaus veel groter geworden. Bij BrixXo heeft u keuze uit een uitgebreide collectie in meerdere stijlen, modellen en prijsklassen voor dynamisch werken.

De voordelen van dynamisch werken

Iedereen kan bedenken dat de hele dag in dezelfde houding zitten niet bevorderlijk is voor het welzijn. Door zitten, staan en bewegen af te wisselen voelt u zich beter, blijft uw lichaam in conditie en stroomt het bloed beter door, dus ook de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Hierdoor is de concentratie en productiviteit hoger. De kans op rugklachten, hart- en vaatziekten en zwaarlijvigheid neemt bovendien af. Een bewegende bureaustoel op de momenten dat u zit is beter voor uw spieren en een Spindl Bike onder uw bureau zorgt voor extra conditie en verbranding van calorieën. Hiervoor kunt u ook bij BrixXo terecht. Uiteraard is niet overdrijven en een goede balans belangrijk, u merkt zelf wat het beste aanvoelt. Tussendoor even lopen, een wandeling in de lunchpauze of vaker de trap nemen zijn aanvullende gezonde activiteiten.

De collectie zit-sta bureaus van BrixXo

Bij Brixxo heeft u keuze uit zit-sta bureaus die u handmatig met een slinger verstelt of modellen met elektrische aansturing. Deze laatste categorie is erg in opkomst en de techniek wordt steeds meer verfijnd. Dit geldt voor de bediening door middel van touchscreens, de energiezuinigheid door een stand-by stand en de stabiliteit van blad en onderstel. Met een druk op de knop verstelt u eenvoudig het bureau van minimaal ongeveer 60 tot maximaal ongeveer 130 centimeter hoog. U kunt bij BrixXo daarbij de gewenste breedte van het bureaublad bestellen. Verder zijn de frames en bladen in allerlei kleuren, stijlen en houttinten verkrijgbaar, zodat ze in elk kantoorinterieur passen.

Merken, modellen en stijlen

BrixXo verkoopt zit-sta bureaus van het eigen merk en van topdesign merken als Ergonomic en het Deense Cube Design. U heeft keuze uit enkele bureaus, hoekbureaus en duo zit-sta bureaus, eventueel afgescheiden met een akoestische scheidingswand. Er zijn basismodellen en luxere uitvoeringen, met sterkere motoren, verfijnde bediening, extra vloeiende beweging en kabel opbergsystemen. De designs zijn strak en ergonomisch verantwoord. Door een warme houtkleur te kiezen voor het blad, zorgt u voor een mooi contrast met het moderne frame. Natuurlijk kunt u ook voor een volledig moderne of industriële uitstraling gaan. Naast bureaus vindt u ook sta vergadertafels bij BrixXo. Hiermee zorgt u voor gezonder, alerter en effectiever vergaderen. Vergaderingen zullen ook minder lang duren, waardoor u tijd bespaart.

Modellen in de showroom

Wanneer u de sta bureaus van BrixXo zelf wilt zien en uittesten, bent u van harte welkom in de showroom in Nijkerk. Uiteraard kunnen wij u daar of via de website van extra advies voorzien.

Redactie